Mūsu misija

Mūsu komandas devīze un domāšana ir nodrošināt patērētājiem vislabāko kvalitāti un servisu-tas ir labas komandas darba rezultāts, kura sastāvā ir pārtikas ražošanas divi nozīmīgākie komponenti - profesionāļu meistarība, zināšanas un augstas kvalitātes pamatprodukti.

Pasūtijumi

Pasūtīt mūsu produkciju Jūs varat piezvanot:
 +371 29135269
 +371 28331718
Vai mūsū veikalā
Mazā Kalna iela 14/16-2 Rīga, LV-1003
Darba dienās
8:00-20:00
Sestdiena
9:00-19:00
Svetdiena
10:00-15:00

Par mums

SIA “JS Heis” konditorejas cehs uzsāka savu darbu 2009.gadā,balstoties uz pašu labāko komponentu izmantošanu mūsu produkcijas klāstā.
Meistara darbs un izejvielu nemainīga kvalitāte ir visu pamats gatavu produktu un pusfabrikātu izgatavošanai.
Dažreiz mums liekas konditorejas ražošana ir tīrais nieks,tomēr dažreiz nepieciešamas tik daudz sastāvdaļas, ka ne katrs restorāns vai viesnīca var atļauties sev iepirkt tādus produktus un uzturēt speciālistu grupu. Tāpēc daudzas viesnīcas un restorāni izmanto mūsu pakalpojumus.
Ar ko atšķiras konditors un pavārs?Pavārs var savu darbu pārtaisīt vai izlabot vairākās situācijās, konditors- šī iespēja praktiski nepastāv.
Mums bieži uzdod jautājumu – vai var pasūtīt kliņģeri uz plkst.8:00 rītā?Mēs atbildam varam,bet tikai uz plkst.10:00 rītā,jo viss process sākot no mīklas iemīcīšanas,cepšanas un dekorēšanas aizņem minimums 3 stundas.
Mēs strādājam ne tikai ar individuāliem pasūtījumiem un tīklu veikaliem, bet arī ar HoReCa,tāpēc vairums mūsu izstrādājumu ir izgatavoti pēc labāko pavāru Latvijā vēlmēm.
Galvenais radošais potenciāls un kompānijas bagātība ir mūsu darbinieki ar ražošanas vadību priekšgalā-Solvitu.
Mēs aktīvi piedalamies izstādēs, apmeklējam seminārus un lekcijas visā pasaulē.
Mēs izmantojam salikumu – mūsdienu tehnoloģijas ar senām receptēm,pieturoties pie ekoloģiskiem principiem- uzturēt veselīgu dzīvesveidu.

Izvēloties mūsu kompāniju kā sadarbības partneri Jūs varat rēķināties ar mūsu radošo potenciālu, pieredzi maizes izstrādājumu un konditorejas izstrādājumu ražošanā, zināšanām par jaunām tehnoloģijām un senām tradīcijām un protams uz kvalitāti mūsu izstrādājumos.

Previous Image
Next Image